Rólam

Szakmai Blog

Online értékesítéssel kapcsolatos szakmai anyagokat.

Bemutatkozás

Ki áll a FormDealer mögött?

Szia!
Gelencsér István vagyok szabadúszó, sitebuilder, művész, kreatív megoldó, menedzser és a FormDealer alkotója. WordPress weboldalak készítése és az ezzel járó teljes körű online megvalósításokkal foglakoztam az elmúlt közel 10 évben. Vállalkozásoknak, vállalkozóknak nyújtok megoldásokat, hogy sikeresebben működjön vállalkozásuk, ezzel hozzájárulva, hogy közelebb jussanak álmaik eléréséhez.

Ez idő alatt rengetegszer tapasztaltam, hogy vannak olyan vállalkozók, akik keresnek egy megoldást arra, hogy online tudjanak értékesíteni a lehető legrövidebb idő alatt és persze a lehető legkevesebb fejfájással.

Ezek a tapasztalatok vezettek el odáig, hogy egy olyan értékesítési platformot hozzak létre, ahol bárki képes néhány perc alatt online értékesíteni a termékét bármiféle fejlesztői ismeret nélkül.

Megnézed hogyan tudsz eladni online velem?

Miért kezdtem el vállalkozni?

Legyünk őszinték. A pénz miatt!

Magyarországon nehéz elképzelni, hogy alkalmazotti bérből, hogyan lehet vagyont halmozni a megélhetésen felül. Ebből adódóan egyenes az út a vállalkozás indítása.

Honnan ismerhetsz

Webfarkas - weboldal és webáruház fejlesztés

A Webfarkas személyes márkát még 2018-ban indítottam, de ekkor már 5 éve foglalkoztam programozással, különböző CMS (WordPress, Joomla) rendszerek fejlesztésével, online marketinggel különböző cégeknél.

A pályafutásom, ami a FormDealer ötletének megszületéséig hozott engem, nagyon sok vállalkozóval dolgoztam együtt. Kivitelezőként tudom, hogy a digitalizáció és az online értékesítés még mindig rengeteg vállalkozónak nehézséget okoz. Ez inspirált a platform megalkotásakor és született meg a FormDealer 2023 júniusára.

Ügyfeleim hiteles Google értékelése​

Viktor Szlanka
Viktor Szlanka
2023-05-22
Istvántól kértem segítséget, hogy meglévő tárhely és domain regisztrációmra építsen fel WordPress keretrendszert Pro pluginekkel és alakítsa ki pár oldalas weblapunkat az általunk választott sablonból. E-mailben és telefonon egyeztetett elképzeléseinket elkészítette rövid határidővel illetve iránymutatást kaptam, hogyan tudom a jövőben csinosítani, szerkeszteni weboldalamat. Köszönöm szépen!
Péter Gúnya
Péter Gúnya
2023-05-10
Minden profin elkészült,időben minden módosítási kérésemmel együtt.Profi munka,kedves kommunikáció!Csak ajánlani tudom!
Kovács Tamás
Kovács Tamás
2023-03-24
Jó szívvel ajánlom a Webfarkast, ha olyan fejlesztőt keresel aki nemcsak megcsinálja amit kérsz, de ellát tanácsokkal is, hogy mit és hogyan kellene csinálni. István nekem már a második weboldalamat csinálta és amennyiben a későbbiekben is szükséged van kisebb módosításokra, akkor is gyorsan és precízen megoldja a feladatot.
Krisztina Vándor
Krisztina Vándor
2023-03-13
István mindig precízen dolgozik és gyorsan reagál a levelekre. Tartja a határidőket amit megígér. A legjobban az tetszett a közös munka során, hogy hajlandó volt együtt gondolkodni a tervezési fázisban, hogy mi lenne a legjobb megoldás az adott kérdésre vagy problémára. Szeretjük a weboldalunkat amit készített. A vizuális világot megtartottuk a régiből de sokkal jobban működik rendszer szinten az új webshop mint az elődje. Csak ajánlani tudjuk Webfarkast ha épp weboldal vagy webshop készítésen töröd a fejed!
bálint szell
bálint szell
2022-12-07
A legjobb WordPress fejlesztő akivel valaha dolgoztam. Amellett, hogy mindent pontosan és precízen megcsinál folyamatosan hoz be új ötleteket amelyek sokkal magasabb szintre emelik weboldalunkat. Röviden István gyors, precíz és megfizethető. Csak ajánlani tudom.
Botond Kovalovszki
Botond Kovalovszki
2022-12-05
Minden a megbeszéltek szerint ment. István gyors, precíz és kommunikatív. 😊
Berezvay Emese
Berezvay Emese
2022-11-10
Rengeteg segítséget kapok, mindig nagyon rövid időn belül tud rám időt szakítani, ami fontos. 👌
Anita Csiki
Anita Csiki
2022-10-14
István fantasztikus: gyors, rugalmas, türelmes: és végtelenül kedves szakember. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
Keresztes Felícia
Keresztes Felícia
2022-08-05
Szívből ajánlom Webfarkast, nagyon segítőkész és türelmes. Mindig gyorsan orvosolta a felmerülő problémáimat. Jó választás volt hozzá fordulni.

Ajánlás

Add meg elérhetőségedet és ötleted. Az elküldést követően fontolóra vesszük és ha megvalósításra kerül értesítelek.

Dolgozzunk együtt

Add meg elérhetőségedet és kérdéseidet. Az elküldést követően fel fogom venni veled a kapcsolatot.

Érdeklődés

Add meg elérhetőségedet és kérdéseidet. Az elküldést követően fel fogom venni veled a kapcsolatot.