Open Beta

Szakmai Blog

Online értékesítéssel kapcsolatos szakmai anyagokat.

Mit jelent az Open Beta?

Az Open Beta jelen állapotban azt jelenti, hogy kész állapotban van a FormDealer, de még csak én és a fejlesztők teszteltük végig a szoftvert. A most regisztrált tagok lesznek az elsők, akik elkezdik élesben használni és kereskedni a FormDealer-rel.

Ennek az az előnye, hogy részesei lehettek a fejlesztés folyamatának, és visszajelzéseitek segítségével aktívan hozzájárulhattok a termék fejlődéséhez. Az Open Beta lehetőséget nyújt arra, hogy saját igényeitek szerint formáljátok a szoftvert, és közösen dolgozzunk az optimális felhasználói élmény megteremtésén.

Az Open Beta időszak 2023 végéig tart. Ez idő alatt a tervezett funkciók nagy része fejleszésre kerülnek.

Hibák és visszajelzések

Mivel én már túlságosan rendeltetésszerűen használom, ezért simán benne van, hogy elkerülte a figyelmünket valamilyen hiba. Illetve akik IT területen dolgoznak már-már tudjuk, hogy hol mire kell kattintani és mikor mire számíthatunk. Ezért szükséges, hogy a felhasználók vagyis Ti, kezdjétek el használni a FormDealer-t és írjátok meg a  hibákat és visszajelzéseket. Így végül elérhetjük azt, hogy teljes mértékben felhasználóbarát legyen és hibátlan a működés. A hibákat a Hibajelentés oldalon tudjátok rögzíteni, minden más visszajelzést a hello@formdealer.hu címre várok.

Ajánlás

Add meg elérhetőségedet és ötleted. Az elküldést követően fontolóra vesszük és ha megvalósításra kerül értesítelek.

Dolgozzunk együtt

Add meg elérhetőségedet és kérdéseidet. Az elküldést követően fel fogom venni veled a kapcsolatot.

Érdeklődés

Add meg elérhetőségedet és kérdéseidet. Az elküldést követően fel fogom venni veled a kapcsolatot.