Funkciók

Szakmai Blog

Online értékesítéssel kapcsolatos szakmai anyagokat.

Tedd gyorsabbá a fizetést

Integrált bankkártyás fizetés

Programozói tudás nélkül, pár kattintással integrálni tudsz két különböző bankkártyás fizetési rendszert. Nagyobb elköteleződést mutatnak a vásárlók egy olyan platformon, ahol egyből tudnak bankkártyával fizetni egy megbízható fizetési  szolgáltatón keresztül.

Jelenleg a következő lehetőségek közül választhatsz: SimplePay, Barion

Tölts kevesebb időt számlázással

Automata számlázás

A FormDealer segítségével  számlát tudsz kiállítani a rendelésekből egy gomb nyomásra. Bankkártyás fizetések után akár automatikusan is ki tudja küldeni a számlát a rendszer. Spórolj időt és bízd a szoftverre a számla kiállítását.

Jelenleg a következő lehetőségek közül választhatsz: Szamlazz.hu, Billingo

Többféle terméktípust tudsz értékesíteni egy űrlapon

A FormDealer 4 fő termékfajtát is támogat, így könnyen kezelhetővé téve az egyedi beállításokat a különböző termék kombinációkhoz. Mindegyik típus egyedi paraméterekkel rögzíthető.

01

Fizikai termék

Fizikai termékek alatt értsd a hagyományos kézzel fogható termékeket. Ezekhez tudsz készletet állítani és opcionálisan utánvétes fizetési módot beállítani.

02

Digitális termék

Akkor beszélünk digitális termékről, ha te szolgáltatást vagy egy fájlt értékesítesz. Ez lehet például egy projekt alapú kivitelezés (pl.: logó tervezés, webfejlesztés) vagy eBook.

03

Esemény termék (Béta)

Ha sűrűn rendezel Workshoppokat, akkor ez a típus való Neked. Ismétlődő eseményeidre korlátozott számú jegyet, az általad megadott időpontokra tudsz értékesíteni.

04

Időpontfoglalás (Béta)

Hogy ha Te tanácsadással vagy az időd eladásával foglalkozol, akkor az időpontjaidat a lehető legegyszerűbb formában tudod eladni a FormDealer segítségével.

Vásárlásösztönző árakciók

Állítsd össze egyedi űrlapjaidat saját beállításokkal, válogass a kosárba kerülő termékek között, variáld a mennyiséget, és alkalmazz extra kedvezményeket a vásárlásösztönzés érdekében.

Mennyiségi kedvezmény

Ha az egyik termékedből az általad beállított mennyiséget eléri a vásárlód, abban az esetben egyedi összegű kedvezményt biztosíthatsz számára.

Összeghatár kedvezmény

Ha bizonyos összeg felett rendelnek, abban az esetben egyedi összegű kedvezményt tudsz beállítani.

Egyet fizet, kettőt kap

Ha valamelyik termékedből az általad beállított mennyiséget eléri a vásárlód, abban az esetben egy általad választott akár másik termékből ingyen tudsz számára biztosítani egyet.

Egyszerű árakció

Ha csak szimplán jelezni szeretnéd, hogy most olcsóbb az egyik terméked, akkor be tudod állítani, hogy lássa a nagyobb árat áthúzva, alatt az olcsóbb árral.

Kuponkód kedvezmény

Egyedi kuponokat tudsz rendelni űrlapjaidhoz, amiket beváltva lehet fix összegű, százalékos vagy ingyenes szállítást biztosító kedvezménye a vásárlódnak.

Ingyenes szállítás

Ha egy bizonyos összeg felett vásárolnak akkor ingyenes szállítást tudsz biztosítani vásárlódnak.

Követőkódok elhelyezése

Egy megrendelés folyamata 6 lépésből tevődik össze, melyek egyedi URL-el rendelkeznek.

  1. Termékek összeválogatása az űrlapon
  2. Számlázási és szállítási adatok megadása
  3. Szállítási mód kiválasztása
  4. Fizetési mód kiválasztása
  5. Összegzés
  6. Köszönő oldal

A folyamat teljesen lekövethető bármely követő kóddal, mint például Google Analytics, így például egyedi remarketing hirdetéseket tudsz készíteni célzottan.

Korlátlan hivatkozási lehetőség

Mivel a FormDealer egy önálló megrendelői platform, amiben minden űrlap egyedi URL-el rendelkezik, így bármilyen weboldalra, hírlevélbe vagy közösségi oldalra ki tudod tenni a hivatkozást.

Képzeld csak el, hogy egyaránt tud működni egy weboldal CTA gombján, egy Facebook bejegyzésben  vagy akár egy Tiktok videóban is. Igény szerint a Lead-eknek célzottan tudsz összeállítani termékeket, szolgáltatásokat.

Webhook adatküldés

A FormDealer képes Webhookkal adatot továbbítani JSON, XML és PostData formátumokban.

A JSON és XML szabványos adatformátumok, amelyeket széles körben használnak az adatcserében, így könnyedén kapcsolódhatsz más rendszerekhez és alkalmazásokhoz. Mindezen képességekkel jelentősen leegyszerűsíted az adatáramlást és az automatizált munkafolyamatokat, miközben csökkented az integrációs kihívásokat.

Maradt még kérdésed? Lépj velem kapcsolatba

Ha nem vagy biztos, hogy számodra ez lesz a tökéletes megoldás, akkor beszéljünk és nézzük, hogy be tudjuk-e illeszteni a vállalkozásba.

Ajánlás

Add meg elérhetőségedet és ötleted. Az elküldést követően fontolóra vesszük és ha megvalósításra kerül értesítelek.

Dolgozzunk együtt

Add meg elérhetőségedet és kérdéseidet. Az elküldést követően fel fogom venni veled a kapcsolatot.

Érdeklődés

Add meg elérhetőségedet és kérdéseidet. Az elküldést követően fel fogom venni veled a kapcsolatot.